Een gezond en verbindend 2022 gewenst!

Kerst
Logo ChristenUnie (1).jpg
Door ChristenUnie Medemblik op 23 december 2021 om 09:00

Een gezond en verbindend 2022 gewenst!

ChristenUnie Medemblik wenst alle inwoners een fijne Kerst en een gezond 2022!

Als je een paar dagen voor Kerst de beurt krijgt voor een column krijg je al snel de neiging om iedereen Fijne Kerstdagen en Gelukkig Nieuwjaar te wensen. Nou wens ik dat iedereen natuurlijk toe, maar dit jaar is wel extra speciaal om dat zomaar te zeggen. We hebben strenge regels, niet iedereen kan en mag met Kerst bij elkaar zijn en elkaar omhelzen bij het ingaan van het nieuwe jaar is ook niet aan te raden. En…..De polarisatie verdeelt ons, is naar binnen gekropen op ons werk, in onze families, onze kerken. Onzekerheid over de toekomst, onze vrijheden, onze gezondheid: ze raken onze onderlinge verhoudingen tot aan de keukentafel toe.

2021: het jaar van de vaccinatie of niet? Wel of niet een poging om terug te gaan naar het nieuwe normaal? wel of niet een wereldcomplot? vaccinatie veilig of niet? bestaat Corona nu wel of niet? een verdeeld volk met een verdeelde mening en Twitter heeft het hoogste woord. Maar niet de laatste…...…

Dat hebben wij! Een nieuw jaar 2022 waarin we mogen hopen, vertrouwen dat het weer goed komt, elkaar opbeuren en elkaar steunen in welke vorm dan ook. Respect voor elkaar. We kunnen het niet alleen maar hebben elkaar nodig. Als u of je zo aan het Kerstdiner zit, met maar de paar mensen die mogen, weet ik zeker dat het mooie dagen worden en dat alles goed komt!

Ook bij de raad praten wij over een nieuwe cultuur waarbij respect en samenwerking voorop moet staan. Een nieuw jaar met nieuwe kansen.

Een gezond en een verbindend 2022!

Reacties

Plaats een reactie

Italic en bold

*Dit is italic*, en _dit ook_.
**Dit is bold**, en __dit ook__.

Links

Dit is een link naar [Procurios](http://www.procurios.nl).

Lijsten

Een lijst met bullets kan worden gemaakt met:
- Min-tekens,
+ Plus-tekens,
* Of een asterisk.

Een genummerde lijst kan worden gemaakt met:
1. Lijst-item nummer 1.
2. Lijst-item nummer 2.

Quote

Onderstaande tekst vormt een quote:
> Dit is de eerste regel.
> Dit is de tweede regel.

Code

Er kan een blok met code worden geplaatst. Door voor de tekst vier spaties te plaatsen, ontstaat een code-block.